Pierewaaien @ Stadscamping op Mundial vrijdag

Wij zijn vereerd en trots dat Pierewaaien op deze editie van de traditionele Mundial vrijdag acte de presence komt geven. Een niet te missen namiddag en avond met uiteraard de traditionele Mundial wereldbarbecue en entertainment door Eefje Wentelteefje (Jeroen de Leijer), Live-muziek, Silent disco met verschillende DJ’s, het campingspel bij uitstek: Kubb, vintage sega en nintendo games, uiteraard ons kampvuur en een verrasing (of 2).

Om dit feest op vrijdagavond mee te maken kun je voor €7,50 een entreeticket kopen, hiervoor krijg je toegang EN 2 consumpties. Wil je ook meedoen aan die supergezellige en lekkere barbecue? Dan betaal je 20 euro en kun je lekker mee barbeknoeien en krijg je ook 2 consumpties.
Tickets voor de barbecue zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Wil je alleen naar de gezellige avond op de Mundial camping komen, dan kun je ook aan de deur een ticket kopen. Let op: zonder ticket geen polsbandje dus geen toegang!

Koop hier je tickets

donderdag 22 juni 2017 | Festival Mundial, Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer