Kom jij ons team versterken?

Stichting Stadscamping Tilburg organiseert festivalcampings voor bezoekers van o.a. Roadburn festival en Festival Mundial. Daarnaast is Stadscamping Tilburg de plek voor de jaarlijkse Buurtcamping, een camping voor en door Tilburgers.  In 2019 opent de Stadscamping een seizoenscamping in het Spoorpark, dat momenteel wordt aangelegd in de Tilburgse Spoorzone. Op de camping in het Spoorpark zijn zo’n 20 kampeerplaatsen en tiental camperplaatsen en kun je er overnachten in een originele bed & breakfast accommodatie.

Stadscamping Tilburg is een stichting zonder winstoogmerk. We draaien volledig op de inzet van onze vrijwilligers. We werken nauw samen met maatschappelijke organisaties en bieden mensen kansen zichzelf te ontwikkelen. Ongeveer zo’n 80 vrijwilligers zetten zich in voor de stadscamping. We werken met projectteams die aangestuurd worden door Brigitte, onze directeur/campingbaas.

Ter versterking van onze teams zijn we op zoek naar:

Wil je ook graag deel uitmaken van ons team?

Reageer dan op één van bovenstaande vacatures of meld je aan als vrijwilliger om mee te draaien met onze andere vrijwilligers tijdens onze campings. De eerste camping die we organiseren is voor bezoekers van Roadburn, in april. Wil je eerst meer weten over wat vrijwilliger zijn bij Stadscamping Tilburg betekent? Lees dan dit of neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Anneke via anneke@stadscampingtilburg.nl.

 

dinsdag 23 januari 2018 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer